Ta spletna stran uporablja piškote drugih spletnih mest, ki omogočajo merjenje obiskanosti in boljšo uporabniško izkušnjo. Z zaprtjem tega obvestila, ogledom strani, odprtjem katerikoli povezave ali katerikolim nadaljevanjem brskanja soglašam z namestitvijo piškotov. Več informacijiSprejmem

Kdo smo

Izboljšanje dela naših naročnikov in partnerjev s pomočjo tehnologije je najboljši način, s katerim se Dotcom zna izražati. Ponudba inovativnih rešitev, ki so posledica sposobnosti in izkušenj v integraciji sistemov, predstavlja strankam Dotcom-a konkurenčno prednost na trgu.

Naš uspeh temelji na poglobljenem preučevanju poslovanja z uporabo najbolj naprednih ehnologij, deljenje izkušenj in predanost projektu. Vse to jamči konkretne rezultate in zadovoljstvo vseh vključenih strank.

Poslanstvo Dotcom-a je postati referenčni dobavitelj za rešitve in storitve za izboljšanje in posodabljanje poslovnih aktivnosti. Ta cilj zasledujemo s kvalitetnim delom, tako znotraj podjetja kot v odnosu do kupcev in partnerjev.

Dotcom je bil ustanovljen leta 2004 v Trstu, leta 2008 je bila ustanovljena še podružnica v Sloveniji. Ukvarjamo se z implementacijo projektov programske opreme za zasebni sektor in javno upravo. Poleg razvoja na ključ smo razvili lastne programske rešitve v sklopu upravljanja dokumentov, CRM, HRM in BPM:

Glavne dejavnosti:

  • Implementacija ECM, DMS in BPM rešitev
  • Razvoj v outsourcing-u za Java in .NET
  • Rešitve spletnih aplikacij za B2B in B2C
  • Svetovanje v sklopu dokumentnih procesov

Vizija skupine Dotcom je postati referenčni partner za implementacijo rešitev na področju upravljanja dokumentov in v razvoju Java aplikacij za celotno območje Alpe-Adria.