Ta spletna stran uporablja piškote drugih spletnih mest, ki omogočajo merjenje obiskanosti in boljšo uporabniško izkušnjo. Z zaprtjem tega obvestila, ogledom strani, odprtjem katerikoli povezave ali katerikolim nadaljevanjem brskanja soglašam z namestitvijo piškotov. Več informacijiSprejmem

Analiza poslovnih processov

Z izrazom "analiza poslovnih procesov in aktivnosti podjetja" si predstavljamo apliciranje formalizirane metodologije za identifikacijo glavnih dejavnosti (produkti, storitve, informacije, pravilniki, postopki...) določenega podjetja, s pomočjo katerih rekonstruiramo procese iz katerih so nastali.

Gre za to, da kompleksno organizacijo razgradimo na osnovne dejavnosti, ki jih lahko upravljamo in definiramo referenčni model za poslovne procese ter s pomočjo primernih tehnik za modeliranje rekonstruiramo zemljevid povezav logičnega tipa skozi aktivnosti poslovnih procesov.

Ko je proces opisan in analiziran, moramo definirati model, s katerim določimo vrednostne indekse. Po spremembi procesa lahko apliciramo iste indekse in tako ovrednotimo izboljšavo.

Analiza procesov je bistven korak, ki ga moramo narediti ko razmišljamo o implementaciji sistema za upravljanje dokumentov, neodvisno od izbora samega produkta.