Ta spletna stran uporablja piškote drugih spletnih mest, ki omogočajo merjenje obiskanosti in boljšo uporabniško izkušnjo. Z zaprtjem tega obvestila, ogledom strani, odprtjem katerikoli povezave ali katerikolim nadaljevanjem brskanja soglašam z namestitvijo piškotov. Več informacijiSprejmem

Integracija sistemov

Naša naloga je, da komuniciramo z različnimi sistemi in napravami, zato da ustvarimo novo funkcionalno strukturo, ki lahko v sinergiji koristi potenciale izvornih naprav in tako ustvari nove funkcionalnosti.

Trg je v zadnjih letih spremenil svoj način delovanja in zahteve. Tako velika kot majhna podjetja imajo manj finančnih sredstev, da bi nadomestila obstoječe sisteme. Zato je potrebno delovati v smeri izboljševanja in nadgradnje obstoječih sistemov ali integracije različnih sistemov, zato da razširimo spekter funkcionalnosti.

V našem podjetju smo v zadnjih letih pridobili pomembne izkušnje v tem segmentu in je razvili specifična znanja na ESB produktih.

Enterprise Service Bus (ESB) je programska infrastruktura, ki nudi podporne storitve kompleksnim SOA arhitekturam. ESB je sestavljen iz različnih, s heterogenimi tehnologijami medsebojno povezanih sistemov in na konsistenčen način nudi storitve orkestracije, varnosti, sporočanja, inteligentnega routinga in trasformacij, tako da deluje kot hrbtenica skozi katero potujejo programske storitve in aplikacijske komponente.