Ta spletna stran uporablja piškote drugih spletnih mest, ki omogočajo merjenje obiskanosti in boljšo uporabniško izkušnjo. Z zaprtjem tega obvestila, ogledom strani, odprtjem katerikoli povezave ali katerikolim nadaljevanjem brskanja soglašam z namestitvijo piškotov. Več informacijiSprejmem

Outsourcing

S storitvijo outsourcinga Dotcom ponuja svojim naročnikom zunanje izvajanje aktivnosti podjetja na področju programirjanja v Javi in .NET s katerimi poslovnim partnerjem nudimo specializirane in izkušene resurse. Skozi leta smo razvili ponudbo storitev outsourcinga in specifičnih metodologij z dodano vrednostjo. Naša metodologija namreč temelji na sledečih postavkah:

Sodelovanje

Dotcom spodbuja sodelovanje med notranjimi resursi za reševanje specifičnih težav, vezanih na projekte.

Šolanje in predaja znanja

Deločitev, skupaj s partnerjem, tistih tehnologij, vkatere bo potrebno vlagati. Dotcom prevzame šolanje resursov.

Tutor – Vodja projekta

Pri vsakemu projektu pomaga referent podjetja, ki upravlja resurse in se ukvarja s preverjanjem potek projekta in aktivnosti. Referent upravlja z aktivnostmi, tehničnimi podatki, standardi, specifikami in pogodbami.

Sledenje aktivnostim

Dotcom daje partnerju na razpolago spletno aplikacijo, preko katere lahko spremlja aktivnosti in worklog-e vsakega resursa/projekta.

Q/A proces

- Preverjati aktivnosti resursa

- Preverjati kompatibilnost resursa

- Vmesne kontrole in kontrole ob zaključku preverjanja

- Kartice za ocenjevanje resursa

Podpora po produkciji

Dotcom daje partnerju na razpolago spletno aplikacijo za upravljanje zahtevkov in referenčni resurs za projekt. Prioritete zahtevkov določajo čas za intervencijo. Ti gredo od minimaalni 4 ur do največ 48 ur za zahtevek nižje entitete.

Dokumentacija

V primeru dogovora s komitentom predamo celotno dokumentacijo, vezano na projekt. Koda se vedno komentira na podlagi specifik Dotcom-a ali naročnika.